Onze diensten

Bij Studieus leveren wij begeleidingen op basis- en voortgezet onderwijs voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar.

We creëren een inspirerende leeromgeving waarbij het kind centraal staat. Bij de individuele of groepsbegeleiding ligt de focus op ontwikkeling en groei. Door het kind of jongere andere leertechnieken en strategieën aan te leren zorgen we voor een duurzame oplossing.

We bieden begeleiding op maat en kijken naar de verschillende, flexibele werkvormen die passen bij het kind. We werken doelgericht en reflecteren op de ontwikkeling van het kind en het leerproces. Tijdens de contactmomenten is er veel ruimte voor plezier.

Meer informatie over onze arrangementen en het actuele aanbod vind je op Educto via onderstaande knop.

Verbetering didactische vaardigheden

Wil je jouw leerlingen extra ondersteuning bieden bij het rekenen, lezen, spellen of begrijpend lezen? Met dit arrangement geven wij leerlingen het extra duwtje in de rug dat ze nodig hebben.

POVO

Met dit programma bereiden wij de kinderen uit groep 8 voor op de grote en spannende stap volgend schooljaar. Ze leren vaardigheden waar zij de rest van hun schoolcarrière profijt van zullen hebben.

Flexibele Remedial Teaching

Als school kan je via Studieus een vast aantal uur per week RT inhuren. Zeer flexibel kunnen deze uren individueel of in groepsverband worden ingevuld. Er is overleg met de school over de precieze invulling.